"A jövő technológiái" rajz és fotómontázs pályázat

Az Oktatási Hivatal Humánpolitikai Főosztálya a Szegedi Szakképzési Centrum és a PC Trade Systems Kft. rajz és fotómontázs pályázatot hirdet szakképzést folytató köznevelési intézményben jogviszonnyal rendelkező és a rajzolásban tehetséges tanulók számára. A pályázathoz használt technikák a következők lehetnek: grafika, montázs, festés, kréta, zsírkréta, fotó, fotómontázs, további bármilyen anyag, technika.

Ha szívesen megmutatnád nekünk, hogy szerinted milyen lesz és hol jelenik meg az informatika a jövőben, és van kedved részt venni a pályázaton, akkor rajzold le (illetve ábrázold a megengedett technikákkal) és küldd el a Szegedi Szakképzési Centrumba.

Pályázati feltételek

A pályázaton szegedi középfokú nevelést-oktatást folytató szakképző intézményben, nappali rendszerű képzésben résztvevő tanulói jogviszonnyal rendelkező tanulók vehetnek részt. Egy tanuló csak egy, az általa önállóan készített alkotást küldhet be.

A versenyben A3-as méretű alkotások (grafika, montázs, festés, kréta, zsírkréta, további bármilyen anyag, technika felhasználása) kerülnek elbírálásra. Plasztikai művel nem lehet pályázni.

Pályázat benyújtási határideje: 2018. november 16.

Az alkotásodat személyesen juttasd el hétköznapokon 8 és 16 óra között az alábbi címre:

Szegedi Szakképzési Centrum
6725 Szeged, Kálvária sgt. 84-86. 320. iroda.
Marosi Ágnes titkárságvezető
„A jövő technológiái”

A beküldött alkotások hátlapjára kérjük ráírni a nevedet, életkorod, e-mail címedet, amin elérhetünk, iskolád nevét és címét.

A legszebb alkotások a tanuló/gondviselő hozzájárulása esetén kiállításra kerülnek a PC TRADE Systems Kft irodáiban és honlapjukon.

Az elnyerhető díjak

A PC Trade ügyvezető igazgatója, a Szakképzési Centrum vezetője, valamint rajz- művészet területen tanító pedagógusokból álló zsűri döntése alapján a következő díjak találnak gazdára:

  • A pályázati kategóriák első helyezett díjazottjai: 1 db laptop
  • A pályázati kategóriák második helyezett díjazottjai: 1 db Samsung okostelefon
  • A pályázati kategóriák harmadik helyezett díjazottjai: 1 db hozdozható hangszóró
  • A legkülönlegesebb technikával készült alkotás elkészítője: 1 db tablet
  • További díjak: 100 db asztali számítógép, amelyeket az öt legtöbb pályaművet beküldő intézmény kapja meg.

A díjak 2018. november 21-én a SZEBIT Szegedi Business and IT (SZTE JATIK) rendezvény keretében kerülnek átadásra.